Onze gastenkamers zijn ruim en comfortabel. Alle kamers hebben een eigen badkamer met op de vloer mintgroene Portugese tegels. Op iedere kamer is een waterkoker aanwezig om zelf een kopje thee of koffie te maken. De (boxspring)bedden zijn van hoogwaardige kwaliteit. Desgewenst kunnen de bedden, op sommige kamers, een stukje uit elkaar geschoven worden.

Familiekamers: in twee kamers is extra slaapgelegenheid in de vorm van een bedstee gerealiseerd: in de ene kamer is dat een zgn. stapelbedstee, die ook geschikt is voor volwassenen. In de andere kamer is dat een kinderbedstee, geschikt voor één á twee kleine kinderen (van 5 tot ong. 10 jaar).

Hoewel iedere kamer een eigen indeling en kleurstelling heeft (in sprekende moderne kleuren), is de sfeer van de kamers identiek: moderne vormgeving in een authentieke setting dankzij de bewaard gebleven houten binten uit vroeger tijden. De ramen zijn voorzien van horren.

Op de begane grond is een kamer die ook geschikt is voor mindervaliden en voorzien is van extra brede deurkozijnen en een ruime badkamer. Op verzoek zijn wandsteunen en een douchestoel beschikbaar.